databasdesign

Nyheter

2009-05-16

Bygger nytt företag här, ursäkta röran

Databasdesign och Optimering

DL IT Konsult har lång erfarenhet av databasdesign i MySQL, MS SQL och Sybase. Naturligtvis kan vi hjälpa dig med andra SQL varianter också om du har det behovet.

Förutom design av nya databaser så jobbar vi även med optimering av existerande. Kanske har du ett system som skrevs för ett tag sedan och datamängden i er databas har växt långt utöver vad designern hade räknat med. Det resulterar i att databasanropen blir långsamma vilket i förlängningen upplevs som att applikationen som talar med databasen upplevs som långsam. Vi hjälper dig identifiera flaskhalsar i er databasdesign och optimera dessa för bättre prestanda.

Välja databas

Om ni inte redan kommit igång med er databas så kan det vara bra att fundera över vilken databas ni skall köra. Även om SQL i sig är en standard så befinner sig dels olika datbaser i olika steg i hur väl och vilken version av standarden de stödjer. Sedan skiljer andra saker ibalnd avservärt mycket, inteminst priset.

MySQL, MSSQL, Sybase, Oracle och flera andra RDBM´s

En engelsk wikipedia sida innehåller en bra jämnförlse mellan olika RDBM´s (Rellational Database Managment System). Jämnförelse mellan olika RDBM´s

Vill ni veta mera? Kontakta oss på 0708 - 80 98 93 eller info@danielliljeberg.se

Företagsinformation

Du som kund skall inte behöva betala för något annat än kompetens och kvalietet. Dyra lyxkontor i centrala Stockholm och en armada av arbetare som du aldrig kommer utnyttja är inget du borde stå för.

Läs mer om vår filosofi, hur DL IT Konsult jobbar och hur vi uppstod. DL IT Konsult's filosofi.

Adress

DL IT Konsult
Gyllenskepps väg 19
370 30 Rödeby (Strax utanför Karlskrona)

E-post

info@danielliljeberg.se

Telefon

0708 - 80 98 93

Bankgiro

Bg: 4030763

Organisations nummer

800921-3318

Momsnr

SE800921331801