mentorskap

Nyheter

2009-05-16

Bygger nytt företag här, ursäkta röran

Rådgivning

Hos DL IT Konsult sitter vi inte och gnuggar händerna över makten vi besitter i och med vår kompetens. Tvärtom så delar vi gärna med oss vår kunskap där vi kan. Kanske behöver ni någon att rådfråga innan ni förbinder er till ett visst teknikval? Kanske har ni en spännande idé, som ni inte riktigt vet hur ni skall gå tillväga för att förverkliga på effektivaste sätt? DL IT Konsult´s rådgivningsservice ger er möjligheten att rådfråga experter innan ni bestämmer er.

Mentorskap

Kanske har ni redan ett team med unga begåvade utvecklare och önskar någon senior att bolla idéer med. DL IT Konsult´s mentorskap är till för att ge er någon som följer era utvecklare genom hela projektet och fungerar som coach och guide. Under tiden förmedlar vi den kunskap vi sammlat på oss under våra yrkesverksamma år och ger er på så sätt en stark grun datt bygga vidare på. Vi fungerar bollpank åt era utvecklare och jobbar med er för att få ert företag att arbeta effektivt. Vi har kunskap om individer och gruppdynamik vilket kan vara en stor del i att hitta det optimala sättet att arbeta för en grupp. Varje mentorskap utformas efter era unika behov, i samverkan med er, för att leverera just det stöd som ni är i behov av för att lyckas. Kanske behöver ni bara en initial workshop för att komma igång eller så behöver ni någon som kan fungera som guide åt era utvecklare genom hela projektet. Hur era behov än ser ut så finns DL IT Konsult här för er.

Vill ni veta mera? Kontakta oss på 0708 - 80 98 93 eller info@danielliljeberg.se

Företagsinformation

Du som kund skall inte behöva betala för något annat än kompetens och kvalietet. Dyra lyxkontor i centrala Stockholm och en armada av arbetare som du aldrig kommer utnyttja är inget du borde stå för.

Läs mer om vår filosofi, hur DL IT Konsult jobbar och hur vi uppstod. DL IT Konsult's filosofi.

Adress

DL IT Konsult
Gyllenskepps väg 19
370 30 Rödeby (Strax utanför Karlskrona)

E-post

info@danielliljeberg.se

Telefon

0708 - 80 98 93

Bankgiro

Bg: 4030763

Organisations nummer

800921-3318

Momsnr

SE800921331801