webbutveckling

Nyheter

2009-05-16

Bygger nytt företag här, ursäkta röran

Webbutveckling i ASP, ASP.Net och PHP

Webbutveckling är något som folk ofta har en egen tolkning av. Att koda en enklare sida i html är iofs webbutveckling, men vi kan även hjälpa er med de stora komplexa lösningarna för nätet. Vi har erfarenhet av att bygga portaler för ett mycket stort antal användare och mycket tung trafik. Allt med fokus på säkerhet och prestanda. Anlitar ni oss för att utveckla er webblösning så behöver ni inte fundera på att sökmotoroptimera er sajt när den är klar. Vi tänker på detta under hela utvecklingsprocessen och jobbar för att er sajt skall vara så optimal som möjligt.

Vi utvecklar sajter i PHP, ASP och ASP.Net. För PHP så är vi bekanta med ramverk som Zend Framework och template motorer som Smarty med mera. Avancerade Javascript, Flash och AJAX kan vi använda för att göra er sajt mera attraktiv. Vi utvecklar alltid sajterna så de följer W3C standarden. Vi är bekanta med en rad varianter av SQL för databashantering så som MySQL, MsSQL Server, Sybase etc.

Personerna i DL IT Konsult har, innan DL IT Konsult skapades, jobbat med stora prestandakrävande onlinelösningar som tex Lokalguiden, PowerSoccer och ManagerZone.

Vi har många duktiga underkonsulter inom det grafiska området så har ni behov av ett designförslag så kan vi hjälpa till med det också.

Vill ni veta mera? Kontakta oss på 0708 - 80 98 93 eller info@danielliljeberg.se

Företagsinformation

Du som kund skall inte behöva betala för något annat än kompetens och kvalietet. Dyra lyxkontor i centrala Stockholm och en armada av arbetare som du aldrig kommer utnyttja är inget du borde stå för.

Läs mer om vår filosofi, hur DL IT Konsult jobbar och hur vi uppstod. DL IT Konsult's filosofi.

Adress

DL IT Konsult
Gyllenskepps väg 19
370 30 Rödeby (Strax utanför Karlskrona)

E-post

info@danielliljeberg.se

Telefon

0708 - 80 98 93

Bankgiro

Bg: 4030763

Organisations nummer

800921-3318

Momsnr

SE800921331801